Post 13 Νοεμβρίου 2022 In Νηπιαγωγείο

Πριν λίγες μέρες το νηπιαγωγείο μας κατέκλυσαν τα χρώματα και πραγματοποιήσαμε πλήθος δραστηριοτήτων μέσα από τις οποίες τα μελετήσαμε διεξοδικά!!

Post 13 Νοεμβρίου 2022 In Νηπιαγωγείο

Με αφορμή το έντονο ενδιαφέρον των παιδιών για τα ζώα, ξεκινήσαμε να διαβάζουμε τους μύθους του Αισώπου. Έτσι λοιπόν, καθιερώσαμε να διαβάζουμε κάθε μέρα και από ένα μύθο.

Φυσικά, ξεκινήσαμε με μια σύντομη αναφορά στον Αίσωπο, το γνωστό παραμυθά!

Post 06 Νοεμβρίου 2022 In Νηπιαγωγείο

Με αφορμή των εορτασμό για την 28η Οκτωβρίου πραγματοποιήσαμε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο, κάνοντας ποικίλες δραστηριότητες εμπλέκοντας όλους τους τομείς μάθησης!

Post 04 Νοεμβρίου 2022 In Νηπιαγωγείο

Φέτος στο νηπιαγωγείο συμμετείχαμε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία βάσης που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιδέες για το νηπιαγωγείο Νοέμβριος 2022

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!