Για μένα

Ονομάζομαι Ροδή Καζαντζόγλου και από μικρή ονειρευόμουν να γίνω νηπιαγωγός εξαιτίας της μεγάλης μου αγάπης για τα παιδιά. Για την ακρίβεια ήταν το μόνο επάγγελμα που ήθελα να ακολουθήσω και αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη που έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα! Αποφοίτησα το 2006 από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στον τομέα Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής. Το 2022 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με τίτλο "Ψηφιακές και Ήπιες Δεξιότητες στις Επιστήμες της Αγωγής".

Εργάζομαι σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία από το 2007 και σε δημόσια από το 2009 εφαρμόζοντας μεθοδολογικές προσεγγίσεις, σχέδια εργασίας και καινοτόμα προγράμματα βασισμένα σε σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Ασχολούμαι με τη δημιουργία και την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για το νηπιαγωγείο. Συμμετέχω σε συνέδρια τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Μου αρέσει να επιμορφώνομαι συνεχώς μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, ημερίδων, βιβλίων και διαδικτύου ώστε να αποκτώ νέες γνώσεις, να διευρύνω τους πνευματικούς μου ορίζοντες και να βελτιώνομαι στη δουλειά μου. 

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με κάθε τι χειροποίητο και δημιουργικό. Πάντα μάζευα υλικά χειροτεχνίας, χαρτιά, χαρτόνια, υφάσματα, κορδέλες, χάντρες, κουτάκια και οτιδήποτε άλλο πίστευα ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι όμορφο. Όταν βλέπω ένα υλικό κατευθείαν αρχίζω να σκέφτομαι πως μπορώ να το αξιοποιήσω. Γοητεύομαι με οτιδήποτε ευφάνταστο και λατρεύω να μαθαίνω και να δημιουργώ συνεχώς καινούργια πράγματα.

Ως νηπιαγωγός αλλά και ως μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών, τα παιδιά είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Απολαμβάνω να είμαι κοντά τους, να τα βλέπω να χαίρονται, να μαθαίνουν, να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται. Αγαπώ να εμπνέομαι από αυτά και να δημιουργώ για αυτά παιχνίδια και δραστηριότητες που τα εκπαιδεύουν και τα ψυχαγωγούν. 

Όλα αυτά που δημιουργώ με τόση αγάπη, που μου αρέσουν και γεμίζουν ευχάριστα τη ζωή μου σκέφτηκα να μοιράζομαι μαζί σας μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα με την ευχή να φανούν χρήσιμα σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς, γονείς και όλους όσους αγαπούν την κάθε λογής δημιουργία. Εδώ θα βρείτε ιδέες για ποικίλες χειροποίητες δημιουργίες για το σπίτι, το νηπιαγωγείο, το παιδί, τη διακόσμηση, τις κοινωνικές εκδηλώσεις και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας καθώς επίσης και πλούσιο εποπτικό υλικό, δραστηριότητες και κατασκευές για το νηπιαγωγείο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι όλα τα κείμενα, οι δημιουργίες, οι δραστηριότητες και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτήν την ιστοσελίδα αποτελούν προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, αντιγράψετε ή τροποποιήσετε το περιεχόμενο του χωρίς τη συγκατάθεση μου. Εάν θα θέλατε να διαπραγματευτείτε την παραχώρηση του υλικού ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο rodidees@gmail.com

Καλή και ευχάριστη πλοήγηση!

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Για μένα

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!