Κάρτα που αγκαλιάζει για τη γιορτή της μαμάς

10 Μαΐου 2020 ΚατηγορίαΝηπιαγωγείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
Κάρτα που αγκαλιάζει για τη γιορτή της μαμάς

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Μητέρα! Μία λέξη χιλιάδες αναμνήσεις και συναισθήματα...

Σήμερα όπως κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου γιορτάζουμε τις μανούλες όλου του κόσμου. Είναι η γιορτή προς τιμήν της μητρότητας!

Στην Ελλάδα η γιορτή της μητέρας συνδέθηκε με την εορτή της Υπαπαντής στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Παναγία με τον Ιωσήφ πήγανε τον 40ήμερο Χριστό στην εκκλησία για ευλογία.

Σήμερα λοιπόν, μια τόσο σπουδαία μέρα, έχω να σας προτείνω μια όμορφη κατασκευή για τις μαμάδες! Εμείς την αφιερώσαμε στις γιαγιάδες, που είναι και μαμάδες και γιαγιάδες και χίλια δυο άλλα μια ζωή!! 

Είναι μια εύκολη κατασκευή που κρύβει πολλή αγάπη!!

Η ιδέα ήταν να φτιάξουμε μια καρδιά με μεγάλα χέρια που να αγκαλιάσουν τις μαμάδες-γιαγιάδες μας, τώρα που λόγω της όλης κατάστασης με τον κορονοϊό δυστυχώς δεν μπορούμε να τις αγκαλιάσουμε εμείς!

kardia06

Τα υλικά μας είναι:

•κόκκινο χαρτόνι (τύπου κάνσον)

•ψαλίδι

•κόλλα στικ

•μαρκαδόρος

kardia01

Διαδικασία:

Κόβουμε μια μεγάλη καρδιά. Γράφουμε το μήνυμα αγάπης που θέλουμε! Κάνουμε το περίγραμμα από τα χεράκια του παιδιού. Εμείς βάλαμε ένα "χεράκι" της μιας κόρης και ένα "χεράκι" της δεύτερης κόρης σε κάθε καρδούλα. Κόβουμε 2 λωρίδες κόκκινου χαρτονιού. Τέλος ενώνουμε τα κομμάτια μεταξύ τους!! Τα χεράκια στις λωρίδες και τις λωρίδες στην καρδιά!

kardia02

Η κάρτα καρδιά που αγκαλιάζει είναι έτοιμη να δώσει χαρά στους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, τις μαμάδες - γιαγιάδες μας, που τις αγαπάμε πολύ πολύ!!

kardia03

kardia04

kardia05

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Υγεία και χαρά σε όλες!!

♥Ροδή♥  

 

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ιδέες για το νηπιαγωγείο Κάρτα που αγκαλιάζει για τη γιορτή της μαμάς

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!