Post 23 Δεκεμβρίου 2020 In Δημιουργίες της Ροδής

Αν έχετε κομμάτια από παζλ που δεν παίζει πλεον το παιδί σας ή έχετε χάσει κομμάτια από παζλ και έχει μείνει μισό, τότε με αυτή την ιδέα θα τα χρησιμοποιήσετε δημιουργικά και θα τους δώσετε νέα ζωή!!

Post 20 Δεκεμβρίου 2020 In Δημιουργίες της Ροδής

Χριστούγεννα σημαίνει στολισμός, χαρά, μαγεία!! Οι περισσότεροι από εμάς στολίζουμε το δέντρο, διακοσμούμε το τραπέζι και γενικά κάποια σημεία του σπιτιού μας αλλά ξεχνάμε τις πόρτες!! Εδώ έχω να σας δείξω κάποιες ιδέες διακόσμησης για τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού αλλά και για την εξωτερική!

Post 07 Δεκεμβρίου 2020 In Νηπιαγωγείο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι κατασκευές κυριαρχούν αυτήν την περίοδο! Τι πιο ωραίο από το να κατασκευάσουμε ένα δημιουργικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδάκια μας!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βοηθά τα παιδιά να κατακτήσουν μαθηματικές έννοιες, να μάθουν τους αριθμούς, να εξασκηθούν στην πρόσθεση, στην αφαίρεση, στον πολλαπλασιασμό, στη διαίρεση, στα σχήματα ή στα χρώματα, ανάλογα με τις κάρτες και τα μπισκότα που θα φτιάξουμε για να ταΐσουμε τον Άγιο Βασίλη!

Ελάτε να σας δείξω αναλυτικά τι και πως το έφτιαξα!!

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Δεκέμβριος 2020

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!