Αποτυπώματα χεριών σε φωτοτυπία!!!

23 Φεβρουαρίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(5 ψήφοι)
Αποτυπώματα χεριών σε φωτοτυπία!!!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Πραγματικά δεν υπάρχει πιο εύκολη, γρήγορη και έξυπνη ιδέα για να αποτυπώσουμε το χεράκι του παιδιού μας για πάντα!

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα φωτοτυπικό μηχάνημα. Τοποθετούμε το χεράκι του παιδιού μας μαζί με το δικό μας πάνω στην επιφάνεια του εκτυπωτή, πατάμε το κουμπάκι για φωτοτυπία και έτοιμα τα αποτυπώματα μας σε χρόνο μηδέν!

Γράφουμε την ημερομηνία και το χρησιμοποιούμε με όποιον τρόπο θέλουμε. Μπορούμε για παράδειγμα να το πλαστικοποιήσουμε, να το κολλήσουμε σε κάποιο ημερολόγιο που κρατάμε με την ανάπτυξη του παιδιού μας, να το κάνουμε κάδρο ή οτιδήποτε άλλο αρέσει στον καθένα. 

Μια υπέροχη ιδέα είναι να βγάζουμε μια ίδια φωτοτυπία κάθε χρόνο στα γενέθλια του παιδιού μας και να τις έχουμε όλες μαζί φυλαγμένες κάπου ώστε με την πάροδο των χρόνων να φαίνεται η ανάπτυξη του. Το δικό μας χέρι θα μένει ίδιο ενώ το δικό του θα μεγαλώνει πιάνοντας συνεχώς όλο και περισσότερο χώρο μέσα στο δικό μας. 

Η φωτοτυπία που βλέπετε είναι από τα πρώτα γενέθλια της κόρης μου και φυσικά θα το καθιερώσουμε κάθε χρόνο τέτοια μέρα να αφιερώνουμε ένα λεπτό στη δημιουργία αυτού του όμορφου αναμνηστικού!

♥Ροδή♥

Ετικέτες
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Αποτυπώματα χεριών σε φωτοτυπία!!!

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!