Οικογενειακό αναμνηστικό

12 Απριλίου 2020 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
Οικογενειακό αναμνηστικό

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Πόσο όμορφα είναι τα αναμνηστικά! Τα βλέπεις και σε ταξιδεύουν σε γεγονότα, καταστάσεις και συναισθήματα του παρελθόντος!

Έτσι κι εμείς φτιάξαμε ένα οικογενειακό αναμνηστικό με τις παλάμες μας. Είναι πολύ εύκολο και απλό αλλά έχει μεγάλη συναισθηματική και αναμνηστική αξία!!

anamnhstiko4

Για να το φτιάξουμε χρησιμοποιήσαμε χαρτιά διαφορετικών χρωμάτων, πάνω στα οποία σχεδιάσαμε το περίγραμμα των χεριών μας. Τα κόψαμε γύρω γύρω και τα κολλήσαμε σε λευκό χαρτί, το ένα πάνω στο άλλο ξεκινώντας από τη μεγαλύτερη παλάμη. Πάνω στη μικρότερη παλάμη κολλήσα μια καρδούλα και έγραψα το μήνυμα " Όταν όλος ο κόσμος ήταν χώρια...εμείς ήμασταν μαζί!", σε ανάμνηση της δύσκολης περιόδου που διανύουμε με την εξάπλωση του ιού covid 19. Έπειτα το τοποθετήσαμε σε κορνίζα με βάθος.

anamnhstiko1

anamnhstiko2

anamnhstiko3

Φυσικά μπορείτε να το βάλετε σε οποιαδήποτε κορνίζα θέλετε και να γράψετε το δικό σας μοναδικό μήνυμα αγάπης. Το αποτέλεσμα είναι πολύ γλυκό και όμορφο!!

Να είστε καλά και να προσέχετε!

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής Οικογενειακό αναμνηστικό

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!