DIY: Κορώνα πρώτων γενεθλίων!!

14 Απριλίου 2015 ΚατηγορίαΔημιουργίες της Ροδής
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο:
(0 ψήφοι)
DIY: Κορώνα πρώτων γενεθλίων!!

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Δημοσιεύστε το --> Share This on Twitter Share This Link on Facebook

Μια εναλλακτική ιδέα αντί για καπέλο είναι η κορώνα γενεθλίων! Είναι εύκολη στην κατασκευή και δείχνει πολύ χαριτωμένη σε ένα παιδικό κεφαλάκι!

Θα χρειαστούμε:

♥τσόχα ροζ

♥τσόχα λευκή

♥δαντέλα λευκή

♥ριγέ ύφασμα

♥λευκό βέλκρο (χριτς χρατς)

♥χαρτί, ψαλίδι

♥βελόνα, κλωστή, καρφίτσες

 

Αφού μετρήσουμε το κεφάλι του παιδιού που θα φορέσει την κορώνα, ξεκινάμε σχηματίζοντας στο χαρτί το σχέδιο που επιθυμούμε να φτιάξουμε, ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ως πατρόν. Το καρφιτσώνουμε πάνω στη ροζ τσόχα και κόβουμε περιμετρικά.

Στη συνέχεια καρφιτσώνουμε το πατρόν πάνω στη λευκή τσόχα και κόβουμε αφήνοντας λίγο περιθώριο από την πάνω πλευρά, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία. Ράβουμε μεταξύ τους τις δύο τσόχες.

Σχηματίζουμε το νούμερο ένα στο χαρτί και με βάση αυτό κόβουμε το ριγέ ύφασμα. Έπειτα ράβουμε το νούμερο στο κέντρο και τη δαντέλα στο κάτω μέρος της κορώνας. (Το νούμερο συμβολίζει τα γενέθλια του παιδιού. Έτσι αν για παράδειγμα είναι τα τρίτα γενέθλια, βάζουμε το νούμερο τρία.)

Ολοκληρώνουμε την δημιουργία μας με το ράψιμο δυο κομματιών βέλκρο (ένα θετικό και ένα αρνητικό) στα σημεία που θα κλείσει η κορώνα. 

Καλή επιτυχία!!!

♥Ροδή♥

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Δημιουργίες της Ροδής DIY: Κορώνα πρώτων γενεθλίων!!

Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται σε αυτή την ιστοσελίδα αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία του www.rodidees.gr. Παρακαλώ να μην αναδημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αντιγράψετε χωρίς τη συγκατάθεση μου. Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο rodidees@gmail.com.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μου για να ενημερώνεστε σχετικά με τα νέα της ιστοσελίδας μου!